Maak kennis met fotoshootdeal.nl!

De crew wat een opdacht tot een succes maakt!

Wij zijn de mensen achter Fotoshootdeal.nl. Een gedreven team met een passie voor ons werk.
Elke opdracht die goed bij ons past pakken wij met beide handen aan en laten het pas los als u en wij tevreden zijn.
Individueel doen wij ons werk voor honderd procent en als wij de handen bij elkaar slaan realiseren wij een
eindresultaat zoals deze hoort te zijn!

Van een fotoshoot, trouwreportage, schoolreportage tot complete bedrijfsreportages.
Het hele team van Fotoshootdeal.nl werkt dit uit tot in de puntjes!

Hieronder vind u onze informatie en kunt u ons persoonlijk contacten

 

Ons Team

  • Is er voor de klant
  • Gaat voor de 100%
  • Werkt goed samen
  • Heeft goede comunicatie
  • Is zeer ervaren
  • Gaat voor kwaliteit
Zoekt u dit?

Neem contact op

Mario Eleveld

Fotograaf/Editor

Professioneel fotograaf Mario Eleveld is al ruim 10 jaar actief in de fotografie wereld. In 2006 huurde hij voor het eerst een pandje, wat al snel uitgroeide tot een succesvolle fotostudio. In 2011 verkocht hij meer dan 1100 fotoshoots, 65 trouwreportages en schoot ruim 30 school en bedrijfsreportages. Hij is niet alleen een succesvolle fotograaf, maar ook de bedenker van Fotoshootdeal.nl. Met dit concept wil hij nog meer mensen de geweldige ervaring van een fotoshoot geven.

Patrick Handgraaf

Marketing/Sales Manager

Patrick Handgraaf is onze marketing en sales man. Naast eigenaar van een media advies en productie bedrijf is hij altijd hard aan het werk bij Fotoshootdeal.nl. Hij bedenkt nieuwe acties en zorgt dat deze goed in de markt komen. Patrick is ook verantwoordelijk voor het uittekenen van de strategie, het uitstippelen van de visie en het bijhouden van onze Social Media accounts. Heeft u speciale wensen voor een shoot? Stuur hem een email en hij maakt een goede deal voor u!

Jessy Goldfinger

Art Director/Webdesigner

Alles kunner Jessy Goldfinger gaat geen enkele klus uit de weg. Hij designt website’s, flyers, visitekaartjes en ga zo maar door. Al op jonge leeftijd zat Jessy op zijn zolderkamertje website’s te bouwen. Na een aantal jaar in het weekend geklust te hebben, is hij zijn eigen webdesign bedrijf begonnen. Bij Fotoshootdeal.nl zorgt hij dat de site up-to-date blijft en dat alles er goed uit ziet. Meer werk zien van Jessy? neem even een kijkje op Louderdesign!

Marlene de Greef

Secretaresse

Onze secretaresse Marlene de Greef zorgt ervoor dat al uw telefoontjes, emails en brieven beantwoord worden. Ze plant de fotoshoots in en zorgt dat al onze acties ook geplaatst worden op onder andere Groupon, vakantieveilingen en marktplaats. Via emails en Facebook/Twitter berichten zorgt ze ervoor dat al onze klanten op de hoogte zijn van de nieuwste acties! Als er vragen zijn is Marlene de aangewezen persoon om alles te beantwoorden en op te lossen.

Karen Krist

Make-up/Hairstyling

Eén van twee toppers van ons visagie team is Karen Krist. Zij zorgt ervoor dat onze klanten een top look krijgen voordat zij de set op gaan. Karen is inzetbaar voor uw bedrijfsreportages, om personeel een representatieve look te geven. Ook in bruidsmakeup is Karen helemaal thuis! Naast haar vele jaren ervaring op make-up gebied doet zij ook de haarstyling van onze klanten. Kortom, als u op zoek bent naar super visagisten / haarstyliste dan is karen Krist zeker een aanrader!

Nancy Beringen

Make-up/Hairstyling

Eén van twee toppers van ons visagie team is Nancy Beringen. Zij zorgt ervoor dat onze klanten een top look krijgen voordat zij de set op gaan. Nancy is inzetbaar voor uw bedrijfsreportages, om personeel een representatieve look te geven. Ook in bruidsmakeup is Nancy helemaal thuis! Naast haar vele jaren ervaring op make-up gebied doet zij ook de haarstyling van onze klanten. Kortom, als u op zoek bent naar super visagisten / haarstyliste dan is Nancy Beringen zeker een aanrader!