Voor al uw vragen of om een afspraak te maken.

Kunt u hieronder uw contactformulier invullen.


Bedrijfsgegevens

Fotostudio
Op locatie

Contactgegevens
Mob: 06-12462597
E-mail: mail@fotoshootdeal.nl

Openingstijden
Op afspraak

 

 

 

Fotoshoot

De kunst van een goeie fotoshoot is dat je jezelf erin terug ziet. Een mooie kleur, belichting en scherpte zijn niet de enige ingrediënten die nodig zijn voor een mooi portret, maar een gevoel, emotie en een bepaalde gezichtsuitdrukking maken het portret juist zo uniek! Van zwangerschaps shoots, babyshoots, kinderportretten tot complete gezinsreportages….

Lees verder

Trouwreportage

Mijn trouwreportage’s lopen iets weg van het traditionele en leidt jullie naar een style die heel erg in contact komt met de techniek en trends van vandaag. Er is niets mooiers dan het vastleggen van een bruidspaar op hun belangrijkste dag, om daar vervolgens een compleet verhaal van te mogen maken en dit moois weer helemaal opnieuw te beleven. De lach, de….

Lees verder

Schoolreportage

Bij fotoshootdeal bent u op het juiste adres voor top schoolfotografie met de leukste schoolfoto’s. Een ontspannen sfeer, spontaniteit, inzet en ervaring is onze basis voor een goed resultaat….

Lees verder

Campagnes

Fotoshootdeal.nl verzorgt complete campagne foto’s. Of het nu gaat om het fotograferen van het personeel van uw onderneming, het maken van een prachtige reportage voor uw boek, website of een bijzondere hobby die u uitoefent? Ons team staat klaar om die foto’s aan te leveren waar u naar opzoek bent. Bekijk onze campagne pagina voor meer informatie.

Lees verder