Bestel hier uw prachtige eyecatcher voor aan de wand!

Van fotopapier, Canvas, Dibond, Aluminium tot handgemaakte fotolijsten


Bedrijfsgegevens

Fotostudio
Op locatie

Contactgegevens
Mob: 06-12462597
E-mail: mail@fotoshootdeal.nl

Openingstijden
Op afspraak

Bezorg service

Graag bezorgen wij uw nieuwe eyecatcher bij u thuis. Deze kunnen wij dan direct op professionele wijze bij u thuis komen ophangen.

Afspraak maken

Een bijzondere foto hoort thuis aan de wand met een afwerking van zeer hoge kwaliteit! Fotoshootdeal.nl is continu opzoek naar deze kwaliteit en daarom bent u verzekerd van een zeer scherpe afwerking die over tientallen jaren nog even mooi zal zijn! Kiest u voor een echte ambachtelijk handgemaakte fotolijst, dan nodigen wij u graag uit voor een ontmoeting met onze lijstenmaker Ton van Wijk voor een fotolijst naar wens.

Bestel hierboven uw fotoprint of fotopaneel gemakkelijke en veilig met iDEAL

Voor uzelf of geef uw afwerking cadeau en laat deze door ons bezorgen!

Foto op Canvas

Een print op top kwaliteit linnen. Canvas is een foto bedrukt op doek, ook wel linnen genoemd en die wordt gespannen op een houten frame van 4,5cm dik op elk gemenst formaat. Een doek van hoge kwaliteit.

Foto op Dibond

Een print op kunstof. Het Di-bond paneel is een kunstof paneel waar een foto op wordt verlijmd. Dit paneel geeft een professionele uitstraling en is van zeer hoge kwaliteit. Een paneel die levenslang mee gaat.

Handgemaakte Fotolijst

Handgemaakte en vergulde lijsten die helemaal naar wens in eigen profiel en kleuring gemaakt kunnen worden. Om het karakter van uw foto goed naar worden te halen. Maak vandaag nog een afspraak met onze lijstenmaker!

Foto op Aluminium

Een Print op aluminium. (een echte eyecatcher!) Een print gemaakt op speciaal materiaal die wordt verlijmd onder hoge temperatuur op een bijzondere ondergrond. Hierdoor krijgt uw foto een driedimensionaal effect.